Yavru Köpek Satışı

Yavru Köpek Satışı

26 Nisan 2024 tarihinde oluşturuldu.
Yavru Köpek Satışı

Yavru Köpek SatışıYavru Köpek Satışı konusunda yeni kurulan platformumuz hizmete girmiştir. Herkesin hayalinde elbette bir yavru köpek için hayal bulunmaktadır. Dünyanın kurulduğundan bu güne insana en yakın olan hayvan türü şüphesiz köpeklerdir. Bu güne geldiğimizde yalnızların sırdaşı. insanların güvenliğini sağlayan bekçi, askeri anlamda görevler, arama kurtarma görevleri, rehabilitasyon görevleri, hatta bebek bakıcılığı gibi bir sürü alanda bu hayvanlar kullanılmaktadır. Bizim sitemiz ise bu sevimli yavruları sahiplenmek isteyenler ile bu hayvanları satışını yapan insanları bir araya getirmek için çalışan bir platformdur. Bil hassa yavru köpekler insanların dikkatini daha fazla çekmektedir. Bunun en önemli nedeni küçük, tatlı, şirin olmaları ve tabii ki bir oyun delisi olmalarıdır.

Güvenilir Yavru Köpek Satışı

Güvenilir Yavru Köpek SatışıO şapşal sevimliliğe kavuşmak isteyen aileler bunu en güvenli yoldan almak istemektedirler. Yeni alınan karar sonucu petshoplarda artık köpek satışı kısmen yasaklanmıştır. Bu adım köpek üretim çiftliklerini bir adım öne taşımıştır. Bizde site olarak petshoplar yerine çiftliklerin Yavru Köpek Satışı yapmasından yanayız. Çünkü hayvan satan mağazaların alanlarının küçük olması. Şehrin gürültüsünde olmaları, Her gelenin onlara tema etmesi hem sağlık hemde hayvan psikolojisini olumsuz yönde etkilemektedir. Çiftliklerde ise daha iyi imkanlar olduğundan hem alan hem insan teması hemde sakin bir yerde olamaları. Köpeklerin yetişme çağında olumlu etkiler doğurmaktadır. Bunun için insanlar 2. yöntem olan İnternetten yavru köpek satın alma konusunda daha çok istekli.

Peki ama güven faktörünü ne yapacağız. Yani bir siteye giriyoruz orada bir sürücü satıcı var. Ya dolandırılırsam sorusuda akıllardan gitmiyor. 4 haneli rakamların geçtiği bu sektörde insanlar gözü kapalı bir şekilde birine para göndermek konusunda tereddütlü. İşte bu durumu aşabilmeniz için bizim gibi platformlar ortaya çıktı.

Bin Bir Pati Güvenlik Önlemleri

Bin Bir Pati Güvenlik ÖnlemleriPeki biz ne yapıyoruz. İşleyişimizde 2 türlü satıcı politikamız bulunmaktadır. 1. tür bireysel satıcılar. Bunlar sadece ellerinde olan hayvanı satışa çıkaranlardır. 2. tür kurumsal satıcılar. ilanların içerisinde Bireysel Satıcı – Kurumsal Satıcı diye ibareler göreceksiniz. Kurumsal Satıcı demek. Bu işi profesyonel şekilde yapan devlete karşı yükümlülükleri olan sabit bir iş yeri olan satıcı türüne denir. Kurumsal satıcı olmak isteyenler bize faaliyet belgelerini, ruhsatlarını, çalışma izin belgesini vs gibi bir çok belge gönderirler. Bu belgelerin doğrulaması yapıldıktan sonra. profilinde kurumsal satıcı diye bir ibare oluşur. Bu doğrulanmış kullanıcı demektir. Yavru Köpek Satışı konusunda bu tip satıcıları seçerseniz dolandırılma riskinizi minimize etmiş olursunuz. Ayrıca her hangi bir vaka ile baş başa kalmanız durumunda bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Sizinde Bir Yavrunuz Olsun

Sizinde Bir Yavrunuz OlsunArtık insanlar eskisi kadar sosyal değil. Eskiden teknoloji bu kadar insanların içine girmemişti. Doğal olarak o zamanların muhabbetleri akrabalıkları daha farklı idi. Bugünlerde bireyler genelde yalnız yaşamayı seçiyor. Bir yerden sonra bu yalnızlık sıkmaya başlayınca bir arkadaşa ihtiyaç oluyor. Akla ilk gelen elbette bir köpek alsam oluyor. Bu yavru sayesinde hem yalnızlığımı atarım hemde akşamları yürüyüşe çıkarım fikri olgunlaşınca hemen arayış başlıyor ve uygun bir yerden hayvan satın alınıyor. Bu senaryo aileler içinde geçerli. Aileler çocuklarına ve kendilerine şirin bir fert olarak köpek satın alıyor. Tabi bu sevimli yavrular genelde evde beslenen cinslerde oluyor. Apartman kültürü olan bir ülkede bu konuda ne yazıkki fazla şansımız bulunmamakta. Sizde yalnızlıktan sıkıldıysanız yada kendinize sizi yargılamadan her konuda yanınızda olacak. Hüzünlendiğimizde sizi sevindirecek bir ömür aynı yolda yürüyebileceğiniz bir yol arkadaşı olacak sevimli yavru sahibi olmak istiyorsanız anasayfamızdaki ilanlara hemen göz gezdirebilirsiniz.

Yorum yapın

Kategoriler