Köpek Satışı

Köpek Satışı

19 Nisan 2024 tarihinde oluşturuldu.
Köpek Satışı

Bizim en öncelikli iş alanımız Köpek Satışı yapan firma ve şahıslara müşteri bulabilecekleri bir ortam sunmaktır. Hem alıcı koruması hem satıcı koruması ile pazardaki güveni artırmak dolandırıcılığı önlemek asli görevimizdir. Herkesin hayalinde olan insanların asil dostu Köpeklere ev bulmak onların bakım ve korunma gibi ihtiyaçlarına cevap verecek insanları bir araya getirmeye çalışıyoruz.  Türkiye’de özelikle batı bölgesinde bu konuda profesyonelleşmiş devletin verdiği ruhsat ile çalışan büyük çiftlikler bulunmaktadır. Bu çiftlikler bu güne kadar binlere ailenin beklentisini kendi imkanları dahilinde karşılamaya çalışmış olsada gerekli verimi alamamıştır. Günümüzde İnternet entegrasyonu olmayan hiç bir sektörün ayakta kalamadığı’da açıktır.

Binbirpati Köpek Satışı Sitesi

Binbirpati Köpek Satışı SitesiHer ne kadar bizim sayfalarımızda yavru köpek satışı yada bir üsteki başlık gibi kelimeler geçsede bunlar arama motoru ile olan ilişkimizi düzenlemek adına girilen verilerdir. Bir çok noktada bunu belirtmekte fayda var. Binbirpati bizzat köpek satışı asla yapmamaktadır. Sadece bir köprü sistemidir. Diyelim ki siz kendinize yada çocuğunuza şirin ve sadık bir dost arıyorsunuz. Bunu pet shopları ( canlı hayvan satışı yapan dükkanlara verilen İngilizce isim ) tek tek gezerek bulmak hem yorucudur hemde daha fazla maliyete yol açar. Birde alacağınız yavrunun ırk, sağlık gibi sorunları bulunmaktadır. Çünkü bu tür yerlerde hayvanlar sağlıksız koşullarda muhafaza edilmektedir. Bu yüzden çeşitli hastalıklara gebe kalma durumu söz konusudur.

Sevimli Dostlarınıza Güvenle Kavuşun

Sevimli Dostlarınıza Güvenle KavuşunBir alıcının aklından geçen şudur. Alacağım cins hem kırma olmasın ( orijinal ırk ) olsun. Sağlıklı olsun ve fiyatı uygun olsun. Alacağım hayvan bana sağlıklı ve güvenilir bir ortam aracılığı ile gelsin. İşte kafanızda yer alan tüm bu soruların cevabı bu platformda. Biz sizin güvenli şekilde köpek satın almanız için ilan veren firmaların hepsini denetime tabi tutarız. Bireysel satıcılar sitemiz içinde faaliyet gösteriyor olması sizi yanıltmasın. Her ilan verene katı kurallar getiriyoruz. Sistemimin yeni özeliği olan Mağaza kullanıcıları sadece doğrulanmış firmalar tarafından kullanılabilmektedir. Mağaza açmak isteyen her firma bize ruhsat, bakanlık faaliyet belgesi, çalışma izni. İletişim ve adres bilgilerini göndermek zorundadır. Her hangi bir yaşanacak mağduriyet durumunda adli makamların talebi doğrultusunda bu evraklar ilgili kurumlar ile paylaşılmaktadır.

Merdiven Altı İşletmelerden Uzak Durun

Merdiven Altı İşletmelerden Uzak DurunBu sektörde işini hakkı ile yapan insanların sayısı çok azdır. Gerçekten yıllarını bu işe adamış güvenilir firmalar bulunuyor. Ama tabiki onların ekmeğine göz diken. Sağlıksız ortamda hayvan yetiştiren merdiven altı işletmelerde söz konusudur. Sitemizde bu işi yapan insanların ilanlarında şöyle bir ibare göreceksiniz. KURUMSAL ÜYE bu şu anlama geliyor. Bu üye tarafımızca doğrulanmış açık adres ve açık iletişim bilgisi olan. Vergisini verip işini profesyonel olarak yapan kişidir.

Yorum yapın

Kategoriler